Beleid

www.natuurlijknorg.com

TOURIST INFO:
Hier is gekozen voor basisvoorzieningen. Indien u iets mist, kunt het ons per mail laten weten.

EVENTS KALENDER:
Deze agenda is gevuld met uitsluitend evenementen en activiteiten die plaatsvinden in de voormalige gemeente Norg *. Wij plaatsen geen evenementen en activiteiten die buiten dit gebied plaatsvinden.

VERBLIJVEN IN NORG:
Deze pagina is gevuld met uitsluitend accommodaties binnen de voormalige gemeente Norg *. Wij plaatsen geen accommodaties buiten dit gebied.

HORECA IN NORG:
Deze pagina is gevuld met uitsluitend accommodaties binnen de voormalige gemeente Norg *. Wij plaatsen geen accommodaties buiten dit gebied.

WINKELEN IN NORG:
Deze pagina is gevuld met uitsluitend winkels in het dorp Norg. Wij plaatsen geen winkels die buiten het dorp Norg gevestigd zijn.

ZIEN, DOEN EN BELEVEN:
Hierbij kunt u denken aan recreatieve en actieve uitjes, maar ook musea, monumenten en natuur of landschap. Wij hebben gekozen voor een aanbod op maximaal 30 minuten rijden (per auto) rond het dorp Norg. Indien nodig/relevant kunnen wij hier een uitzondering op maken.

COPYRIGHT FOTO’S:
Doordat er momenteel veelvuldig gewerkt wordt aan het realiseren en optimaliseren van de website, kan het zijn dat er per abuis foto’s geplaatst worden waar copyright van derden op zit, of dat dit (nog) niet vermeld is. Mocht dit het geval zijn en u bezit te rechten, dan verzoeken wij u per mail contact op te nemen. Wij zullen het dan zo spoedig mogelijk aanpassen. Op dit moment (april) zijn wij bezig om alle afbeeldingen te inventariseren en uitsluitend copyright-vrij exemplaren te gebruiken.


* De voormalige gemeente Norg bestaat uit de dorpen Norg, Veenhuizen, Een, Langelo, Peest, Een-West, Westervelde, Zuidvelde en Huis ter Heide.