Veel gestelde vragen…

www.natuurlijknorg.com

Kan ik rechtstreeks een restaurant of overnachting boeken op jullie website?
Nee, dit kan niet. U kunt in het overzicht bij ‘Eten en Drinken’ of bij ‘Verblijven’ op de accommodatie van uw keuze klikken. U gaat dan meteen naar de website, waar u kunt reserveren.

Waar kan ik wandel- of fietskaarten krijgen?
Deze zijn verkrijgbaar bij het Touristisch Informatie Punt (TIP) in de bibliotheek. Deze is gevestigd in MFA De Brinkhof, aan de Brink 1 in Norg.

Kan ik gebruik maken van accommodaties zoals de tennisbanen, manege en sportvelden?
Nee. Met uitzondering van het Molenduinbad en het Bewegingscentrum zijn de overige sportaccommodaties niet vrij toegankelijk.

Wat is de entreeprijs bij evenementen in Norg?
Op een paar uitzonderingen na zijn nagenoeg alle evenementen en activiteiten vrij te bezoeken, zonder dat er entree betaald hoeft worden.

Wat is het parkeertarief in Norg?
Parkeren is in Norg altijd gratis. Bij (grotere) evenementen wordt u doormiddel van borden begeleid naar speciale parkeerterreinen. Ook hier hoeft u niet betalen.

Kan ik mijn eigen accommodatie toevoegen bij horeca, winkels of verblijven?
Ja, dat kan. U kunt ons een e-email sturen met de informatie zodat wij het kunnen plaatsen. Wij hebben een foto van het object nodig, inclusief de adresgegevens en website.

Wie moet ik benaderen wanneer ik problemen heb met gas, water of elektra?
U kunt bij ‘Voorzieningen’ onder de button ‘Nutsbedrijven’ de gewenste informatie vinden. Komt u er niet uit, stuur dan een e-mail of bel ons.

Waar kunnen mijn bezoekers parkeren als ik een evenement organiseer?
Het parkeren bij (grotere) evenementen in Norg gaat altijd in afstemming met Natuurlijk Norg en de Verkeersgroep Norg. Samen bekijken we welke parkeerterreinen beschikbaar zijn en welke het meest gunstig gelegen zijn ten opzichte van de event-lokatie.

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op. We staan u graag te woord!